Horeca

Ruben Tenten is al jarenlang een betrouwbare partner voor ieder feest of evenement. Voor verschillende tenten zoals partytenten, pagodetenten, constructietenten en spantenten kunt u bij ons terecht. Naast enkel tentenverhuur kunnen wij uw evenement aankleden met een van onze vele andere producten. Hierbij kunt u denken aan drank maar ook het interieur van uw feest.

Uw bar huren naar keuze

Natuurlijk is voor ieder feest of evenement een ander formaat bar nodig. Ook kan het zijn dat u speciale functionaliteiten wilt hebben. Denk hierbij aan bar met tappunt of een bar met wit steigerhouten ombouw.

Omdat wij snappen dat u hierin speciaal wensen heeft of graag advies wilt over het formaat van de bar kunnen wij voor een offerte op maat op stellen. Mocht u twijfelen over de juiste keuze, neem dan snel contact met ons op.

Alles voor het buffet en koffie

Bij de meeste gelegenheden hoort ook koffie of thee bij het ontvangen van gasten. En na de receptie wilt u natuurlijk een heerlijk koud of warm buffet. Natuurlijk valt het niet mee om dit met een standaard koffie apparaat te zetten. Om uzelf zo veel mogelijk te ontlasten gedurende het feest kunnen wij u tot 120 liter koffiekannen beschikbaar stellen. Daarnaast is ook het complete servies en alle andere zaken die bij een buffet horen verkrijgbaar bij Ruben Drankenhandel & Tentenverhuur.

Koeling huren

U wilt uw gasten natuurlijk drank serveren op de gewenste temperatuur. Wanneer u drank niet meer in uw koelkast krijgt is dat geen probleem.

Bij Ruben Drankenhandel & Tentverhuur kunt u ervoor kiezen om een grote koelkast te huren. Mocht dit ook niet voldoende blijken dan hebben wij ook de beschikking tot koelwagens met verschillende inhoud (inhoud 6,5 m3 , 8 m3 en 10 m3).

Ook is het mogelijk om direct uit de koelwagens te tappen (dus geen gesleep met zware fusten bier.
Andere mogelijkheid is de koelwagen op de voor u meest gunstige plaats te zetten , en u kunt uw gasten de hele avond voorzien van een afkoelend drankje! Mocht u twijfelen over de juiste keuze, neem dan snel contact met ons op.

Voordelig drank inkopen?

Wanneer je een feest geeft voor een groot aantal mensen, dan lopen de kosten voor drank snel op. Doordat wij rechtstreeks inkopen bij de brouwerij (InBev) kunnen wij u de laagste prijzen aanbieden. U kunt bij ons terecht voor zowel fusten als kratten Jupiler. Ook andere (fruit)bieren zijn bij ons te verkrijgen. Natuurlijk laten wij de wijnliefhebbers niet in de kou staan. Daarom kunt u bij ons allerlei wijnen verkrijgen.

Heeft u liever fris of spa blauw op uw feest? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht!