Werktent huren

Wij zorgen ervoor dat jullie onder wat voor een weersomstandigheden dan ook door kunnen blijven werken. Je hoeft niks uit te stellen en kunt gewoon je eigen planning aanhouden.

Werktenten huren

Het weer in Nederland is nu niet altijd opperbest. Met kou, wind en regen kan werken in de bouw soms zwaar vertoeven zijn. Dat is waarom je werktenten bij Ruben Tenten kunt huren. Met onze grote werktenten voorkom je dat je personeel en het bouwmateriaal wordt blootgesteld aan de weersomstandigheden. Dit is bevorderlijk voor de werkzaamheden.

Daar komt bij dat het werkmateriaal verslechterd als dit te lang in slecht weer ligt. Een winddichte en ruime tent is dan de perfecte oplossing. Huur je een werktent bij ons? Dan ben je binnen een mum van tijd verzekerd van een droge werkplek.

Onze prijzen zijn Exlusief BTW. Het plaatsen en afbreken is inbegrepen. De afmetingen van een werktent zijn in overleg.
  • werktent huren?

    Prijs op aanvraag
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen een offerte op maat sturen.

Onderdak voor werkzaamheden

Een overkapping is geen overbodige luxe. Helemaal niet als je in de bouw werkt en tegen een deadline aanloopt. Onze werktenten bieden een tijdelijke werkplek of opslagplek. Op deze manier voorzien wij een bouwlocatie van comfortabele werkomstandigheden.

Onze werktenten beschikken over een aluminium constructie en zijn helemaal af te sluiten. Wij leveren er tevens een verharde vloer bij, zodat je zo optimaal mogelijk verder kunt blijven werken. Leg het project niet onnodig stil, maar huur een constructietent bij Ruben Tenten.

onderdak materiaal
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen een offerte op maat sturen.