Inrichting

Ruben Tenten is al jarenlang een betrouwbare partner voor ieder feest of evenement. Voor verschillende tenten zoals partytenten, pagodetenten, constructietenten en spantenten kunt u bij ons terecht. Naast enkel tentenverhuur kunnen wij uw evenement aankleden met een van onze vele andere producten. Hierbij kunt u denken aan drank maar ook het interieur van uw feest.

Verlichting

Verlichting is een van de belangrijkste facetten van een geslaagd feest. Door het ophangen van de juiste verlichting kan er een unieke sfeer worden gecreëerd en is het feest bij voorbaat geslaagd. Hierbij kan u kiezen voor intimiteit of juist een meer heldere en gelijkmatige verlichting. Dit kan eventueel nodig zijn voor bepaalde activiteiten die u heeft ingepland.

Vaak wordt de functie van verlichting uit het oog verloren. Natuurlijk wilt u er voor zorgen dat uw gasten zich veilig naar de sanitaire voorzieningen kunnen begeven of uw barpersoneel de voorraden snel en efficiënt kan bereiken. Wij zorgen ervoor dat u zich geen moment hoeft te bekommeren om de verlichting van uw totale feest!

Meubilair

U wilt uw gasten natuurlijk netjes ontvangen. Dat kan door een goede comfort te bieden in de vorm van stoelen, krukken en bijbehorende tafels. Meubilair is onmisbaar tijdens een bedrijfsevent, beurs, huwelijk of ander feest. Ook hiervoor bent u bij Ruben Tenten aan het juiste adres. Wij kunnen uw feest voorzien van meubels in verschillende stijlen. Gaat u voor strak en modern, of houdt u het liever bij een klassieke inrichting?

Sanitaire voorzieningen

Wanneer u grote groepen mensen ontvangt, dan zijn sanitaire voorzieningen zeker geen overbodige luxe. Het scheelt een hoop irritaties en voorkomt wachtrijen, zeker later op de avond. Om hier problemen in te voorkomen kunt u bij ons ook terecht voor een toiletwagen en plaszuilen. Op die manier kan je effectief voor zowel mannen als vrouwen genoeg plekken creëren.