Tentvloeren

Ruben Tenten is al jarenlang een betrouwbare partner voor ieder feest of evenement. Voor verschillende tenten zoals partytenten, pagodetenten, constructietenten en spantenten kunt u bij ons terecht. Naast enkel tentenverhuur kunnen wij uw evenement aankleden met een van onze vele andere producten. Hierbij kunt u denken aan drank maar ook het interieur van uw feest.

Houten vloeren

Ruben Drankenhandel & Tentenverhuur beschikt over een grote voorraad vlondervloeren. Deze vloeren zijn de ideale bodem voor uw succesvolle event! Onze houten vloer kan eenvoudig gelegd worden. De keuze of u dit zelf doet, of door ons laat doen is dan ook vrijblijvend. Let er wel op dat ons personeel ervaren is en de vloer binnen no-time in de feesttent heeft liggen. Het grote voordeel van het huren van een houten vloer, is de verminderde afhankelijkheid van de weersomstandigheden. Daarnaast zorgt het ervoor dat je feest direct een nettere uitstraling heeft. De houten vloer is ook een goede ondergrond voor de vloerbedekking.

Onze prijzen zijn Exlusief BTW.
 • Dansvloer

  Door ons gelegd

  €6,00 per m2
 • Houten vloer

  Zelf gelegd

  €1,50 per m2
 • Houten vloer

  Door ons gelegd

  €2,50 per m2
 • Houten vloer

  Geleverd zonder afname tent

  €3,00 per m2

Vloerbedekking

Wil je een nette uitstraling creeren voor uw bedrijfsfeest of bruiloft? Een nette vloerbedekking helpt hierbij.

Onze prijzen zijn Exlusief BTW.
 • Vloerbedekking (antraciet)

  zelf gelegd

  €2,- per m2
 • vloerbedekking

  Door ons gelegd

  €3,- per m2

Dansvloer

Op een goed feest kan natuurlijk de dansvloer niet ontbreken. De openingsdans van een bruiloft of juist een moment wat het ijs breekt tijdens een zakelijke aangelegenheid. Een dansvloer is vrijwel altijd onmisbaar om de juiste sfeer te creëren. Deze vloer doet het uitstekend op een vlakke ondergrond of als aanvulling op onze vloerbedekking.

Deze vloer is enkel te leggen door ons eigen team.

Onze prijzen zijn Exlusief BTW.
 • Dansvloer

  Door ons gelegd

  €6,- per m2