Spantent huren

Huur je een spantent bij Ruben Tenten, dan ga je voor een totaaloplossing. Wij zorgen ervoor dat de tent wordt opgezet en dat er een vlondervloer wordt gelegd. Jullie bepalen de afmetingen en wij verzorgen de rest.
Rubens Spantent

Spantent huren

Het huren van een spantent is vooral gemaakt voor de grote evenementen. De spantent is namelijk een echte metervreter en biedt huisvesting aan veel bezoekers. Ruben Tenten verhuurt deze spantent al jarenlang. Wij weten dan ook uit ervaring dat deze tent een ideale oplossing is voor grote feesten. De spantent is namelijk makkelijk uit te breiden.

Bij ons betaal je per m2 en bepaal je dus zelf hoe groot de spantent wordt. Het is de perfecte tent voor onder andere festivals, circussen, bruiloften, productintroducties, open dagen en bedrijfsfeesten. Voor advies op maat kun je gerust bellen met een van onze medewerkers.

Onze prijzen zijn Exlusief BTW. Het plaatsen en afbreken is inbegrepen
  • Spantent huren?

    Prijs op aanvraag
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen een offerte op maat sturen.

Mogelijkheden van de spantent

De spantent dankt zijn naam aan de constructie. De tent is voornamelijk bekend uit het circus, maar is ook perfect voor de verhuur. Je ziet deze tent dan ook veelal terug komen op dorps- en stadsfeesten en op festivals.

In het midden van de tent staan masten en aan die masten zijn doeken bevestigd. Die doeken span je naar buiten en maak je met scheerlijnen vast in de grond. Het lijk misschien veel werk om deze op te zetten, maar met hulp van ons team is niks minder waar. Wij zetten deze tent gezamelijk in no-time op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen een offerte op maat sturen.