Tentverhuur

Ruben Tenten is al jarenlang een betrouwbare partner voor ieder feest of evenement. Voor verschillende tenten zoals partytenten, pagodetenten, constructietenten en spantenten kunt u bij ons terecht. Naast enkel tentenverhuur kunnen wij uw evenement aankleden met een van onze vele andere producten. Hierbij kunt u denken aan drank maar ook het interieur van uw feest.

 Spantenten

Het huren van een spantent is vooral gemaakt voor de grote evenementen. De spantent is namelijk een echte metervreter en biedt huisvesting aan veel bezoekers. Ruben Tenten verhuurt deze spantent al jarenlang. Wij weten dan ook uit ervaring dat deze tent een ideale oplossing is voor grote feesten. De spantent is namelijk makkelijk uit te breiden. Bij ons betaal je per m2 en bepaal je dus zelf hoe groot de spantent wordt. Het is de perfecte tent voor onder andere festivals, circussen, bruiloften, productintroducties, open dagen en bedrijfsfeesten. Voor advies op maat kun je gerust bellen met een van onze medewerkers.

Constructietenten

De constructietent, ook wel aluhal genoemd, is ideaal voor grote feesten. Geef je een feest of organiseer je een evenement voor honderden of misschien wel duizend mensen? Dan doe je er goed aan om een constructietent te huren. Deze tent biedt met gemak genoeg onderdak aan duizend mensen. Heb je een locatie, maar geen dak boven het hoofd? Ruben Tenten zorgt ervoor dat de constructietent wordt gebracht en opgezet. Jij hebt nergens omkijken meer naar en kunt je bezig houden met de rest van de organisatie.

Pagodetenten

De pagodetenten zijn echte sfeermakers en niet te missen. Met hun prachtige puntdak en karakteristieke boogramen vallen ze zeker op. Het is dan ook de ideale tent om je evenement of feest wat meer op te fleuren en stijl te geven. Met het huren van de pagodetent huur je een rasechte feesttent. De perfecte tent voor een goed feestje. Toch is het niet de enige gelegenheid waar deze tent vaak opduikt. Ook voor beurzen wordt de pagodetent vaak gehuurd. Dit komt doordat deze tent flexibel is in te delen. Dat maakt deze tent handig voor onder andere workshops en beurzen. De pagodetent is een echte favoriet bij Ruben Tenten.

Partytent

Partytenten

De partytent is een van de meest bekende tenten die er bestaan. Het is de perfecte tent voor een buurtfeest, personeelsfeest of als bijzet tent op een festival. Een partytent huren doe je bij Ruben Tenten. Wij bieden deze tenten aan tegen een scherpe prijs. Dat in combinatie met onze persoonlijke service en de goede kwaliteit die wij leveren, heb jij geen omkijken meer naar je feestlocatie. Wil jij ook graag tafels, barkrukken, verlichting en kapstokken? Geen probleem, ook dat regelt Ruben tenten voor jou. Van de tent en de aankleding tot en met de drankjes, wij verzorgen jouw gehele feest.

Stretchtenten

De sfeervolle stretchtent, ook wel flextent genoemd, is nieuw in ons assortiment.

De tent is ideaal voor bruiloften,feesten, als overkapping aan huis of om een gezellig terras te creeëren.
De stretch tent kan ook tegen verschillende tenten geplaatst worden als bv constructietent ,pagodetenten etc.
, etc.

Voordelen van een tent huren bij Ruben tenten

Ons betrouwbare team is niet enkel vakkundig maar zorgt ook voor goed klantcontact. Daardoor kunnen wij u ontzorgen en in goed overleg de gewenste situatie creëren. Naast enkel het aankleden van evenementen leveren wij ook werktenten. Wilt u een tijdelijke veilige, droge en windvrije werkplek voor uw personeel? Dan is een werktent de oplossing! Ruben tenten regelt meer enkel het onderdak voor uw event! Ook producten zoals drank, interieur en aankleding kunt u bij ons verkrijgen. Een tent huren bij Ruben tenten heeft meerdere voordelen voor u:

  • Ruben Tenten is een familiebedrijf waarbij kwaliteit en service centraal staat
  • Onze tenten zijn beschikbaar voor zeer voordelige prijzen
  • Wij leveren niet enkel de tent maar kunnen ook uw feest van aankleding voor zien zoals stoelen, tafels, barkrukken en nog veel meer

Tentenverhuur in Breda en omstreken

Ons werkgebied beslaat de gehele regio Breda. Vanuit onze vestigingen in Rijsbergen (tussen Zundert, Etten-Leur en Breda) en Made (tussen Breda, Wagenberg en Oosterhout) kunnen wij flexibel inspelen op de vraag van onze klanten. Ons ervaren team kan dan ook tegen scherpe tarieven een snelle service leveren in de volgende regio’s:

  • Zundert (Rijsbergen, Achtmaal, Zundert & Wernhout)
  • Breda (Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek, Teteringen ect.)
  • Roosendaal (Rucphen, Schijf ect.)
  • Etten-Leur (Sprundel, St-Willebrord, Hoeven ect)
  • Oosterhout (Dongen, Made ect.)
  • Bergen op Zoom