Pagodetent huren

De pagodetenten zijn echte sfeermakers en niet te missen. Met hun prachtige puntdak en karakteristieke boogramen vallen ze zeker op.
Rubens Pagodetent

Pagodetent huren

Met het huren van de pagodetent huur je een rasechte feesttent. De perfecte tent voor een goed feestje. Toch is het niet de enige gelegenheid waar deze tent vaak opduikt. Ook voor beurzen wordt de pagodetent vaak gehuurd. Dit komt doordat deze tent flexibel is in te delen. Dat maakt deze tent handig voor onder andere workshops en beurzen. De pagodetent is een echte favoriet bij Ruben Tenten.

De ideale pagodetent voor jou

Een klein feestje met een intiem gezelschap of een grote beurs met meerdere standhouders. De pagodetent laat zich voor verschillende gelegenheden lenen. Wij bekijken samen met jou wat de beste oplossing is. Weet jij niet zeker of je een of twee pagodetenten moet huren? Vraag ons gerust en je kunt rekenen op eerlijk advies. Wij regelen tevens het opzetten van de tent en kunnen de drankenhandel en aankleding verzorgen.

Onze prijzen zijn Exlusief BTW. Het plaatsen en afbreken is inbegrepen
 • Pagodetent 3X3 meter

  Vanaf €125,-
 • Pagodetent 4X4 meter

  Vanaf €145,-
 • Pagodetent 5X5 meter

  Vanaf €190,-
 • Pagodetent 6X6 meter

  Vanaf €210,-
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen een offerte op maat sturen.

Voordelen van de pagodetent

Met het huren van de pagodetent geniet je van heel wat voordelen. Zoals hierboven al is aangegeven, is deze tent voor zowel feesten en evenementen als voor beurzen te gebruiken. Daarnaast kent de pagodetent de volgende voordelen:

De tent heeft geen scheerlijnen, waardoor je daar geen rekening mee hoeft te houden. Je kunt de ruimte om de tent dus gerust wat kleiner maken of gebruiken als loopruimte.

De pagodetenten zijn aan elkaar te koppelen. Je maakt dus met al het gemak van twee tenten één grote tent.

De tenten zijn ook te koppelen aan de constructie of spantenten. Je kunt ze dan gebruiken als garderobe, EHBO ruimte of kluisruimte.

pagodetent open
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen een offerte op maat sturen.