Heaters

Nederland kent een wisselvallig klimaat. Niet alleen beschutting voor de regen is soms noodzakelijk, maar ook heaters om uw feest te voorzien van een aangename temperatuur. U kunt bij ons kiezen uit diverse type heaters met ieder zijn eigen kwaliteiten. 

Grote Heater

Deze heater is geschikt bij het huren van een grote tent zoals de spantent of constructietent. Wanneer u een grote ruimte wilt verwarmen is het noodzakelijk om hier een goede kachel aanwezig te hebben. Wellicht geeft u geen feest maar moet uw personeel onder extreme omstandigheden werken. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. De prijs voor deze heater is op aanvraag verkrijgbaar.

 • Grote heater

  Prijs op aanvraag

Kleine gaskachel

Bent u nog niet overtuigd van het weer tijdens uw feest of bang dat uw gasten wellicht koud krijgen? Dan is deze straalkachel perfect voor u. Hij is zeer gemakkelijk te plaatsen en installeren. De gaskachel is vanaf €19,- verkrijgbaar exclusief het gasverbruik.

 • Kleine gaskachel

  Vanaf €19,-

Paddestoel- of terrasverwarmer

De paddestoelverwarmer is wellicht het meest bekend onder het grote publiek. Dit komt voornamelijk vanwege het feit dat hij uitstekend functioneert in compacte ruimtes, zoals een vol terras. Doordat de heater gelijkmatig zijn warmte verdeeld kan er al op zeer korte afstand toch worden plaats genomen. Dit in tegenstelling tot een straalheater, die er juist voor zorgt dat de warmte verder verspreidt.

 • Terrasverwarmer

  Vanaf €25,-

Flame heater

Onze flame heaters verwarmen uw terras en geven meteen extra sfeer. De flame heater is vanaf €40,- verkrijgbaar exclusief het gasverbruik.

 • Flame heater

  Vanaf €40,-