Partytent huren

Ruben Tenten verhuurt partytenten in de gehele regio Breda en omstreken. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Rijsbergen bedienen wij het grootste gedeelte van Noord-Brabant.
Partytent

Partytent huren

De partytent is een van de meest bekende tenten die er bestaan. Het is de perfecte tent voor een buurtfeest, personeelsfeest of als bijzet tent op een festival. Een partytent huren doe je bij Ruben Tenten. Wij bieden deze tenten aan tegen een scherpe prijs. Dat in combinatie met onze persoonlijke service en de goede kwaliteit die wij leveren, heb jij geen omkijken meer naar je feestlocatie.

Wil jij ook graag tafels, barkrukken, verlichting en kapstokken? Geen probleem, ook dat regelt Ruben tenten voor jou. Van de tent en de aankleding tot en met de drankjes, wij verzorgen jouw gehele feest.

Onze prijzen zijn Exlusief BTW. Het plaatsen en afbreken is inbegrepen
  • Partytent 4X5 meter

    Vanaf €120,-
  • Partytent 5X8 meter

    Vanaf €220,-
  • Partytent 4X10 meter

    Vanaf €220,-
Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen een offerte op maat sturen.

Voordelen van een partytent

Ondanks dat de partytent niet de meest exclusieve tent is, wordt deze toch vaak verhuurd. Dit komt mede door de flexibiliteit en het gemak waarmee deze wordt opgezet. De partytent komt daarnaast in veel verschillende maten voor. Een partytent huren heeft daarnaast nog de volgende voordelen:

Je creëert eenvoudig ruimte door meerdere tenten aan elkaar te koppelen.

De tent is licht en makkelijk op te zetten.

De tent is in veel verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.

Het is een ideale tent om je 25-jarig huwelijksfeest of 50-jarig feest in te vieren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij kunnen een offerte op maat sturen.